Over ons


Van kinds af aan heb ik al een grote passie voor sportieve auto's gehad, en dan met name de Duitse merken. Als kind/puber was ik al een vraagbaak voor mijn omgeving en oudere broers als ze specificaties wilden weten van een bepaald merk, of type auto. Het meeste wist ik namelijk uit mijn hoofd en hetgeen ik niet wist had ik vast wel ergens documentatie van liggen zodat ik het meteen kon opzoeken. Een makkelijke manier zoals internet, bestond toen namelijk nog niet. En natuurlijk waren de muren van mijn slaapkamer helemaal volgeplakt met posters van auto's.

Dit allemaal tot grote ergernis van mijn ouders die het allemaal zonde vonden van het nieuwe behang die verpest werd. Liefde voor snelheid hoort er dan natuurlijk ook bij en waar het begon met flink opgevoerd brommers kwam daar eindelijk mijn eerste auto. Die kocht ik overigens al voordat ik mijn rijbewijs had. Een auto helemaal naar mijn smaak maken werd het vervolg en zodoende kwam ik in een positie waarbij ik een auto helemaal naar mijn eigen smaak ging aankleden. En tjah, zodra ik klaar was keek ik weer uit naar een volgende uitdaging.

De mensen en kennissen in mijn omgeving, hadden het er moeilijk mee om te begrijpen waarom ik een auto van de hand deed zodra hij helemaal klaar was. Maar ze stonden wel allemaal klaar om de auto te kopen, want ze wisten maar al te goed dat deze auto's met liefde en respect werden behandeld en dat er niet bespaard werd op kosten. Het bloed gaat natuurlijk kruipen waar het niet gaan kan en op een gegeven moment (2007) was het zover.

Ik kreeg een kans om van mijn passie/hobby mijn broodwinning te maken. Moest ik er lang over nadenken? Nee, natuurlijk niet, want No Guts= No Glory! We zijn nu een aantal jaren verder, en inmiddels doe ik het natuurlijk niet meer in mijn eentje, want zoveel hooi op maar een vork is niet te doen. We hebben ups en meer dan genoeg downs meegemaakt, maar zijn er alleen maar sterker uit gekomen.

Wij danken iedereen, onze relaties en al onze klanten die dit mogelijk hebben gemaakt, want zonder jullie vertrouwen en medewerking was dit niet gelukt.